Sára Alexandra a Belső Szépség

Hirdetés

 

Sára Alexandra Pécsen született, mára már több mindennel foglalkozik, énekes, színésznő, modell. A Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakközépiskolában tanult. Majd a Pécsi Nemzeti Színház Színész pozícióban dolgozott. Jelenlegi állása titkárnő, imádja a papír munkát is. A balett és a hegedülés hiányzik neki, sokáig képezte magát. Szeret állatokkal foglalkozni, nagyon kutya imádó, adná arcát kutya reklámokhoz szívesen. Imádja a gyerekeket, szeretne ő is kettőt: egy lányt és egy fiút. Jelenleg álmai megvalósítására törekszik, hogy egyszer majd sikeres színésznő és énekes lehessen. De a legnagyobb titkos álma hogy rá találjon a hercege a fehér lovon.

 

Hirdetés

– Gratulálok, gyönyörű alkatod van, hogy tartod ilyen formában magad?

– Köszönöm szépen. Igyekszem mindig ilyen formában tartani magam. 9 évig balettoztam. Pécsen Domján Máriánál. Külön balett órákra jártam hozzá. Emellett többször hétvégenként a Pécsi Nemzeti Színházban is gyakoroltam. Hálás vagyok Marika (Cica) néninek, hogy ennyi energiát fektetett belém. Köszönöm neki. Elárulom azt is,  hogy edzőterembe is járok,  hogy jó formában tartsam magam.

 1.jpg

– Mikor indult el Benned az a művészeti folyamat hogy színpadon szeretnél szerepelni, énekelni mi volt az első pozitív élményed?

– Már kiskoromban is sok zenés filmet,  mesét néztem. Ekkor már tudtam azt, hogy én is ilyen szeretnék lenni. Énekelni. Táncolni. Az emberek arcára mosolyt csalni. Édesanyám, amikor 8 éves voltam meglátott egy hirdetést az újságban,  hogy gyerekszereplőket keresnek a Twist Olivér című musicalbe. Izgatottam vártam a castingot. Bizony sikerrel jártam, mert felvettek. Kellettem a rendezőnek. Nagyon boldog voltam. Ekkor kezdődött minden. Sok darabban játszottam: Twist Oliver, Macskafogó,  Ördögök, Ötödik Pecsét,  E kor nekünk szülőnk és megölőnk,  Príma környék. Pozsgai Zsolt által rendezett Zsolnai Föld Szeretője c. Filmben,  ahol Kisterézt alakíthattam. Hegedültem 5 évig. Szivárvány musical stúdió tagja voltam 6 évig Papp Zoltán művész úr vezetésével. Sokat tudnék még írni, ami biztos érdekli az olvasókat, de nem tudnám abbahagyni. Következhet a harmadik kérdés?

4.jpg

– Családod segítik művészeti utadat?

 

– Igen természetes támogatnak mindenben. Anyukám mellettem van, mindenben segít, egyengetni az utamat jóban-bánatban mellettem van.

 2.jpg

– Gratulálok a Bredd Rádió Sztárnak született tehetségkutató eredményedhez hányadik lettél, mit jelentett Számodra ez a díj?

– Nagyon szépen köszönöm. Második helyezést értem el. Nagyon örültem ennek a helyezésnek,  mert úgy mentem el erre a versenyre, ami ugye három fordulós volt,  hogy Díjjal kell hazamennem. Megtudom csinálni. Igen. Megcsináltam. Nagyon sok jó énekes volt. Le a kalappal előttük. Köszönöm a lehetőséget és az élményt!

6.jpg

– Mit jelent Számodra az éneklés, a zenei világ milyen hatással van Rád s mit jelent Számodra a közönségednek boldogságot adni?

– Az éneklés már maga a boldogság. Nincs olyan nap,  hogy ne énekelnék. Ha otthon vagyok, akkor is dalra fakadok, ha csak utazom és ülök a kocsiban és megszólal a rádióban egy jó dal, jó kedvem lesz, és vele együtt éneklem. Energiát ad. Érzéseket. Legyen az boldogság,  álom,  szomorúság, szerelem. A zene csoda. A zene minden, és a zenét senki sem tudja elvenni tőlünk. Örökké a miénk.

FB_IMG_1477675433618.jpg

– Hamarosan látható leszel A Romeo Caffe televíziós műsorában, mit jelent Neked ez a lehetőség, milyen dalokkal lepsz meg minket?

– Igen. Izgatottan várom már. Lajosmizsén volt a felvétel. Sok új művész embert, tehetségüket ismerhettem meg. A felkérést köszönhetem Zámbó Árpinak és Tokics Rómeónak. A dalokat nem árulom még el. Legyen meglepetés. Facebookon láthatjátok majd, hogy mikor lesz leadva a műsor. Addig is türelem.

 9.jpg

– Vállalsz modell munkákat? Nagyon szép formás, elegáns alkatod van. 

– Köszönöm szépen. Igen, járok fotózásokra. Portré, meg glamour kategóriákban szoktak fotózni. Sok modell ügynökség is megkeresett már. Hogy szeretnének velem a jövőben együtt dolgozni. A titok: Szeresd a kamerát, de hagyd, hogy ő is szeressen téged. Jövő héten lesz megint egy fotózásom Deli Józseffel. Nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Ez fontos. A képeket a Facebookon láthatjátok majd.

3.jpg

– Hol érhetnek el fellépés felkérések céljából?

– Facebookon:             https://m.facebook.com/sarah.alexandra.5249?ref=bookmarks

Privát üzenetben bármikor fel tudják venni velem a kapcsolatot.

De természetes telefonon is, vagy e-mail-ben.

Telefonszámon:          06306527067

Email címem:              [email protected]

Hirdetés
5.jpg

– Hol leszel látható legközelebb, élő fellépésed milyen műsorban leszel látható?

– November 24-én, Bonyhádon. Verset fogok mondani. Én nyitom meg a Versmondó versenyt. Anyukám meg büszke lesz rám,  mert ő is benne lesz a zsűriben. Igazi tehetség. Volt kitől örökölnöm.

– Répás Lajosnak köszönhetően (Miss Modellügynökség igazgatója) a Miss Hungary 2016. Modell szépség versenyen leszek megtalálható Pesten a Lurdy házban, ahol kettő csodás és fantasztikus dallal fogom szórakoztatni a nézőket.

3.jpg

– Hol születtél s most hol élsz?

– Pécsen születtem. Laktam Pesten elég sokáig,  de a szívem hazahúzott Pécsre. Na meg a szerelem. Mindenhol jó, de legjobb otthon.

2.jpg

– Ha színpadi szerepet adna Neked az élet, mit vállalnál el?

– Meg fogtok lepődni. De nincs álom szerep. Minden szerep egy karakter. Bármilyen szerepet elvállalnék. Leginkább a szerelmes érzékeny vonal az, ami hozzám közel áll.

7.jpg

– Mi az álmod, ami eddig életed folyamán nem valósulhatott meg?

Az álmom, hogy rám találjon az igaz szerelem, a boldogság, szeretnék családot. Gyerekeket. Egyszerűen, úgy igazán boldognak lenni.

1.jpg

– Így karácsonyhoz közeledve milyen 5 bölcsességet üzensz a szeretetről a nem feladásról?

– Az élet nehéz. Tele van nehézségekkel, amikkel bizony meg kell küzdenünk.

– A legjobb dolgok csak úgy jönnek hirtelen, pikkpakk, amikor nem is számítunk rá.

– Üzenem a fiataloknak. hogy: Bízzatok magatokban!  Mindig a szívetekre hallgassatok.

– Küzdjetek azért, amik szeretnétek lenni, ne adjátok fel az álmaitokat!

– De azt se felejtsétek el, hogy a siker s a fény meg a csillogás Nem Minden! Légy egyszerű, de nagyszerű!

 

Cikkíró:

Napsugár Anna

Siket fotóriporter

Fotó:

Sára Alexandra engedélyével

 

Mondd el a véleményed

A Rét Virága

Nagy sikerrel zajlott az első  Ability Fashion – Mozdulj! Divat Show