Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox budapesti koncert 2022-ben

Hirdetés

Budapest is bekerült a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox világturné programjába

Jövő nyáron a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet!

Világméretű turnéval ünnepelik a Nagy újra nyitást.

Az újranyitást követően elsők között jelentette be, hogy Budapestenad koncertet a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox csapata. A világhírű zenészek várva várt visszatérésének témája az új “Roaring 20s”, azaz a 20-as évek megünneplése. A modern zene legnagyobb slágerjeit adják elő a letűnt korok klasszikus stílusában – látványos show kíséretében.


2020 elején a Postmodern Jukebox arra vállalkozott, hogy az új évezred kezdetén, a 20-as évek megünneplésére indul és közönségének országés világszerte azt ígérte, hogy “a legszenzációsabb 20-as évekiparty-nvehetünk részt, a Nagy Gatsby ezen oldalán”.

Nos, mindannyian tudjuk, hogy ezután mi következett. A turné a koronavírus miatt mindössze hét alkalmat ért meg. Úgy döntöttek, hogy a hátralévő teltházas időpontok elmaradnak, mivel a járvány egyre inkább éreztette hatását – így több mint egy évig nem találkoztak élőben a közönséggel.

Hirdetés

Idén azonban végre újra turnéra indulhattak, programjukba pedig a magyar közönség örömére Budapest is bekerült. A Postmodern Jukebox különlegesen tehetséges énekesei „időgépbe teszik a popzenét” és együtt ünneplik meg a 20-as évek legnagyobb slágereit. A pop-jazz jelenség élő fellépések sorozatával keresztülszeli az Egyesült Arab Emírségeket, Kanadát, az Egyesült Királyságot és Európát. Turnéjuk során Budapestre is ellátogatnak: 2022. június 23-án este ½ 8-kora Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel.

Milliók követik őket az interneten

Mióta 2014-ben turnés karrierbe kezdett, a PMJ egyre nagyobb színpadokon lépett fel bejárva a világot, beleértve a New York-i Radio City Music Hall is. A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Kiemelkedő nézettségű például a MileyCyrus által énekelt WeCan’t Stop dala, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel (több mint 17 millióan láttak), továbbá a Creep, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta)több mint 37 millióan látták). A Multi-Grammy- díjas Lorde énekes kedvence a Royals, melyet több mint 21 millióan hallgattak meg.YouTube-csatornájukon jelenleg ötmillió feliratkozó van.

“Nagy szerencsénk, hogy világszerte hihetetlenül sok rajongónk van, akik lehetővé tették, hogy a PMJ világturnéra készüljön.Nagyon várjuk, hogy ismét kiemelkedő tehetségeket és klasszikus hangokat juttathassunk el a világ minden sarkába. Már nagyon hiányzott, hogy élő közönség előtt zenélhessünk, s boldog vagyok, hogy hamarosan ez újra megtörténik Budapesten is” – mondta Scott Bradlee, a Postmodern Jukebox alapítója.

“Őrület, hogy a történelem megismétli önmagát” – nyilatkozta Bradlee, hiszen mindenkinek szörnyen elege volt már a bezártságból. „Mindenki vágyik már táncolni, bulizni és újra személyesen találkozni. A zenének kiváltképp jelentős szerepe volt abban, hogy inspiráljon és emlékeztessen bennünket emberségünkre a történelem során, és egyszerűen nem helyettesíthető az az élmény, amikor azért jövünk össze, hogy a zene hatalmas erejét élőben, közösen megtapasztalhassuk.”

Minden koncert egyedi és kiszámíthatatlan

Mint mindig a PMJ élő műsorai alkalmával, a The Grand Reopening turné is több tehetséges énekesből és zenészből álló együttest vonultat fel, akikBradlee generációkon átívelő dalait éjszakáróléjszakára életre keltik. Az alapegyüttes tagjaihoz gyakran meglepetésvendégek csatlakoznak, hogy minden koncert egyedi és kiszámíthatatlan legyen és ugyanakkor ezáltal napjaink vagy bármely más időszak egyik legizgalmasabb élő zenei élményévé váljon.

Jegyekelővételben kaphatók2021. május 19.-től 10:00h-tól  aTexországos jegyirodáiban és az eventim.hu-n.

HU: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/postmodern-jukebox-budapest-papp-laszlo-sportarena-563136/event.html

VIP-csomagos jegyvásárlás::

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/postmodern-jukebox-budapest-papp-laszlo-sportarena-563136/event.html

videó: https://www.youtube.com/watch?v=aLnZ1NQm2uk

videó: https://www.youtube.com/watch?v=m3lF2qEA2cw

videó: https://www.youtube.com/watch?v=MlhFYyGuUzY

 

 

Mondd el a véleményed

Néhány igen szigorú büntetés a labdarúgás világában

Ametiszt vagy smaragd? Mikor melyiket válaszd?