Soha nem adják fel – Leo és Talán Attila új klipje

Hirdetés

Soha nem adom fel címmel új klippel jelentkezett nemrégiben Leo és Talán Attila. Az új szerzeményt a srácok alig több, mint egy hete, 2016.február 5-én töltötték fel a legnagyobb videómegosztó portálra. Ennek kapcsán ültünk le beszélgetni.

Hol forgattátok a klipet?

Hirdetés

Leo/Attila:

Két napos forgatás volt. Több helyszínt is bejártunk. Két fő helyszínünk volt, Zamárdi mellett, a Kőröshegyi-völgyhíd és környéke volt az első napi forgatás helyszíne. A második napon, Óbudán, főként a Róka-hegyen forgattunk.

Milyen volt a forgatás?

Leo:

Hideg! Főleg az első nap. Az egyik leghidegebb napot sikerült kiválasztanunk, de úton a helyszínre, Attilával betankoltunk egy kis Jack Danielst az egyik benzinkútnál, hogy ne fagyjunk meg a -3 fokos hidegben.

Hirdetés
talánkép1

A stábbal már korábban is dolgoztunk együtt, így elég gyorsan tudtunk haladni. Mindenki tudta a dolgát. Erre a klipre különösen büszke vagyok! Sokszor szóltam már bele a rendezésbe, találtam ki forgatókönyvet régebben is, ha forgatásra került a sor. Általában elég konkrét elképzelésem van mindig, hogy mit is szeretnék látni. Ám ezúttal, azon kívül, hogy nem én álltam a kamera mögött az operatőri pozícióban, a rendezéstől a vágásig, szinte mindent én csináltam, az imagiCORE csapatával a háttérben.

Talán Attila:

Kicsit aggódtam, hogy megfázom, mert tényleg nagyon hideg volt. Főként az első forgatási napon. Szerencsére mind a ketten megúsztuk egy kis vacogással, amiből persze a felvételeken nem látszik semmi. Pedig még arra is ügyelünk kellett, hogy ne látszódjon a hideg miatt füstölgő lehelet a szájszinkronos részeknél.

Milyen volt a közös munka Talán Attilával?

Leo:

Már nem először dolgozom Attilával. Jó pár éve ismerjük egymást. Anno többször voltunk együtt jelölve különböző zenei díjátadókon. Csak akkor még mind a ketten csapattal. Én a Stereo 2.0-val, ő pedig az Interyou nevű formációval. Még tavaly nyáron kerestem meg a közös munka ötletével, amikor is a készülő szólólemezem dalaihoz kutattam duettpartnerek után.  Már az előző dal, az “Akivel igazán” munkálatai közben felvetettem neki, hogy lenne még itt egy más hangvételű dal is a készülő lemezről, amiben szeretném, ha közreműködne, és neki is nagyon tetszett az ötlet. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még a jövőben együtt dolgozni.

S te hogy élted meg Leóval?

Talán Attila:

Mint már Leo mondta, az ismeretségünk régebbről való, és több közös emlékünk van. Most már a második közös dal van a hátunk mögött és elmondhatom, hogy nagyon örülök a közös munkának, mert mindig jó olyan emberekkel együttdolgozni, akik tudják, hogy mit, és hogyan akarnak csinálni, és ráadásul mindezt körülményésség nélkül, és jó minőségben. Az pedig, hogy más zenei fronton próbálom ki magam, szintén nem áll távol tőlem, a rock vegyítése más műfajokkal pedig szerintem mindig egy izgalmas lehetőségekkel teli terep marad!

Széles L. Gábor
2016.02.13.

Mondd el a véleményed

Radics Márk a Retro Disco Egyik csodás Hangja

Harmath-Hodászi Klára élményei A Dalban