Speak your mind – DJ J Taylor feat. Nicole újdonsága (klippremier)

DJ J Taylor
DJ  J Taylor

Speak your mind címmel  – Nicoleta Pusztai és Pacsai Márk közreműködésével – új klippel jelentkezett DJ J Taylor.

Hogyan született a dal?

Egy ideje terveztem, hogy szeretnék egy dalt, amivel érzéseket is kiváltok másokból, magának a dalnak a mondanivalója az én tapasztalt érzéseim alapján íródott meg, hiszen ”Speak your mind”, tehát mondjuk ki, amire gondolunk! Igenis, merjük kimutatni az érzéseinket, mert tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül! Tapasztalatom szerint, ha valaki csinál valamit, ami tök jó, akkor a legtöbbször az ötletet is ledegradálják.Ezekből az érzésekből született meg a dal.

 

Milyen volt az alkotói folyamat?

Először is maga a zenei része készült el, amit barátom és munka társam a zenei iparban Pacsai Márk Markanera producerelt,  egy nagyon profi és felszerelt helyszínen,  a Markanera Studióban egy nagyon profi környezetben, majd  megírtam hozzá a szöveget és végül kerestem egy kiváló énekest, aki felénekli, aki Nicole lett.Nem utolsó sorban leforgattuk a klipet hozzá, szerintem fontos ma már a vizuális élmény.

Kinek és milyen gondolatok kíséretében ajánlod a dalt és a klipet?

Sok embernek mutattam meg a hivatalos megjelenés előtt ,idősnek,fiatalnak,ennek fejében minden korosztálynak és azoknak akik szeretik az igényesen össze rakott vocal os club zenét. Azt üzenném hozzá, hogy mindenki hallgassa szeretettel, mert úgy is készült, legfőképpen a társadalmunknak, ezért is lett a szlogen ”Ahol a zenék neked szólnak

Honnan inspirálódott?

Az előbb említett érzéseim és tapasztalataim alapján. Mindig is szerettem azokat az igényes club zenéket amibe vannak vocal hangok. Több befutott DJ-nél is vannak ilyen zenék és nagyon megtetszett ez a vonal.

 

Hol forgattátok a klippet?

Budapesten a Terem 22 nevezetű stúdióban

Milyen volt a forgatás?

Kemény munkán vagyunk túl. 5 órát töltöttünk ott és szerintem maximálisan ki használtuk az időt! Alkalmunk volt ki próbálni a helyszínen egy újdonságot, ami a fekete doboz volt ott forgattuk le majdnem egészében a klipet. Minden percét éveztünk, valamint itt is megmutatkozott a profizmus, hiszen egy mozis lencsével lett felvéve, valamint a hely is minden eszközzel fel volt szerelkezve, amire szükségünk volt.

Milyen volt a közös munka Nicoleta Pusztaival és Pacsai Márkkal?

Márk az első pillanattól kezdve szimpatikus volt, és a hozzáállása, profizmusa nagyon megnyugtató volt számomra, tudtam és olvastam is róla, hogy nem ma kezdte. Nicole-t később ismertem meg, de ismerkedésünk alatt tudtam meg róla, hogy több referenciával rendelkezik, neki is ez volt az első nagyobb projekt. Teljesen megvagyok vele is elégedve.

Velük honnan az ismeretség?

Márkot egy nagyon kedves közös ismerősünk mutatta be nekem, én felvettem vele a kapcsolatot, elmondtam az elképzeléseimet és a többi ment magától.

Nicole-t úgy ismertem meg, hogy a felfutottabb előadók nem tudtak, vagy nem akartak foglalkozni velem, így feladtam egy hirdetést a közösségi oldalamon. Több 100 jelentkező közül, akiktől kértem legalább 1 perces hanganyagot, ő volt a leglelkesebb, és nekem az ő hangja tetszett meg a legjobban.

Majd természetesen ezt követi egy komoly kiadás, amit a C-Block  megalkotója, Franky Miller fog teljesíteni. Kis időn belül hallható lesz a streaming oldalakon.(Spotify,Beatport stb.)

Markanera FB:
https://www.facebook.com/MarkaneraFilms/

Facebook Comments Box

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár