Sztárom a párom: Helene Swedin & Luis Figo

Hirdetés

Tipikus svéd szépség. Helene Swedin tizenhat esztendeje alkot boldog párt a portugál futball legendájával, Luis Figoval. Folytatódik hát a sorozatunk, amelyben olyan modellekről olvashattok, akik a fotózások, kifutók után egy-egy hírességhez térnek haza.
 

Helen Svedin 1996-ban ismerkedett meg férjével, Luis Figoval Barcelonában, egy tánc show keretében. A boldogító igent első lányuk, Daniella születés után mondták ki. Hamarosan pedig következett két újabb kislány, Martina, illetve Stella. Az újságírók gyakran teszik fel nekik a kérdést: nem szeretnének egy kisfiút is a három lány gyermek mellé? Helene erre egy kellemes hangulatú interjú keretében így felelt: „Azt hiszem ez egy olyan dolog, amit mi nem tudunk, hogyan is kell csinálni”.  

Hirdetés

Mióta 2009 májusában Figo visszavonult a profi labdarúgástól, azóta Helene-nek több ideje van karrierjére, ugyanis a harminchat esztendős modell a három szülés után is bombaformának örvend.  A svéd szépség többek között olyan márkákkal működött együtt, mint a H&M, a Giorgio Armani, a L’Oréal, a Don Algodon, az Ana Sousa, a Friday’s Project, a Luciano Padovan, a Nike, az Ikea, a Nokia,  a Kia Motors, vagy a Braun. A magazinok közül pedig felkérte fotózásra a Telva, az Elle, a Marie Claire, vagy éppen a Woman. A házaspárt természetesen tucatjával érték a közös munkák is, legutóbb a Salvini kampányában tűntek fel együtt. Amíg Luis időnként megtapasztalja a modell szakma sűrűjét, addig a maga módján Helene is belekóstolt már a futball világába: ő volt ugyanis a 2004-es Európa Bajnokság arca.

Hirdetés

Címlapok tucatján szerepelt. Érdekesség, hogy a legtöbb borítón fekete ruhában látható.


Három szülés után is tökéletes az alakkal várja a márkák felkéréseit. (Friday’s Project, MuyerHoy)


Ritka az egyszeri munka: lásd az Elle szerkesztői is többször gondoltak rá.

A közös kampányok témáját gyakran jelenti kapcsolatuk. Aligha figyelünk fel a kiegészítőkre! (Luciano Padovan, Salvini)

Sorozatunk első részében Irina Shaykról, Cristiano Ronaldo párjáról írtunk!
 

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.05.

 
Mondd el a véleményed

Banderas nálunk reklamál

Meztelen modell várandósan a kifutón!