Az életmentés fontosságát népszerűsíti új dalában Tandi Flóra

Tandi Flora
Tandi Flora
Hirdetés

A 112-es segélyhívót, az életmentés fontosságát népszerűsíti új dalában Tandi Flóra.

Az énekesnőnek nem ez az első, fontos társadalmi témákat népszerűsítő dala. Már Flóra 2013-as Premier című albumának Ébredj fel című dala – amelyet ide kattintva hallgathat meg a kedves olvasó – is egy fontos témára, a nők és a mellrák megelőzésének fontosságára hívta fel a figyelmet.

Hirdetés

A mostani  dal központjában pedig az életmentés áll. Az új dal – amely a Csongrád-Csanád megyei Rendőrfőkapitányság felkérésére készült, és  amelyhez stílusosan a mentők piros-kék fényjelzését imitáló videóklip is készült – pedig az életmentés fontosságára hívja fel a figyelmet. A dal és a klip témájának apropójáról Tandi Flóra így nyilatkozott magazinunknak:

“Épp indultam el otthonról, amikor az ajtómon kilépve észrevettem, hogy egy hölgy fekszik eszméletlenül a lépcsőházban. Nem mertem nagyon megmozdítani, nehogy nagyobb bajt okozzak. Azonnal hívtam a 112-t, részletesen elmondtam, mit tapasztalok, ők pedig küldték a mentőt. Mint utóbb kiderült, én mentettem meg az asszony életét”.A dal – amellett, hogy megjelenésével életmentés és a segélyhívó-telefonszám aktuális himnuszává vált – egyben a 112 – Tudd, hogy segíthess című,  immáron két éve tartó komplex prevenciós program záróakkordja is lett.

Mondd el a véleményed

Dalpremier: GuyaChild – Pattanj fel

GOODDAY

Páros – új klippel jelentkezik GOODDAY (klippremier)