Van aki vár – a 4Jam újdonsága (klippremier)

Hirdetés


Vadonatúj  klippel jelentkezett nemrégiben a 4Jam. A csapat 2020 tavaszán alakult pop-rock formáció, amely Vereb Edina énekesnő (korábban: a Spreading formation frontcsaja), valamint két Trendkillerz tag, Rab Attila és Nyúl György, illetve Valkai Gábor ( Muslicaz) fúziójából jött létre. Céljuk az, hogy  közérthető, friss, rádió és fesztiválbarát pop-rock dalokat írjanak.  A csapat jelenleg is új dalokon dolgozik, még ebben az évben szeretnék megjelentetni az első, 5 dalt tartalmazó EP-jüket, s céljuk, hogy a lehetőségekhez mérten minél több koncertet adjanak.

Új dalukban egy kapcsolat vége, a szakítás, majd az újrakezdés elevenedik meg. A dalról és a hozzá készült klipről – amelyben különleges autókat is megcsodálhat a nagyérdemű – Vereb Edinával és  Nyúl Gyurival  beszélgettünk.

 

Hirdetés
Honnan inspirálódtatok?

 

Mint mindenkinek, általában nekünk is eseménydús az életünk,így az évek során szerzett élethelyzetekből,csalódásokból  merítettünk, és a dalszövegek ebből az inspirációból születnek. Mindezek ellenére arra biztatnak szövegeink, hogy minden rossz után jön egy új lehetőség, egy új esély, ami által pozitív irányba változhat az életünk.

 

Miről szól a dal?

Az első versszakban egy szakítást mutatunk be, a bridgeben ennek a lezárását, majd a màsodik verzében az újrakezdést fogalmazzuk meg. A refrénben arra utalunk, mindig van esély és lehetőség az újrakezdésre, nem vagyunk egyedül. Azokra az emberekre fókuszáljunk, akik a jót, a pozitívat látják meg bennünk. A klip végére kiteljesedik a felszabadultság érzése.

 

Kinek ajánljátok a klipet?

 

Mindenkinek ajánljuk a dalt, hiszen mindenki életében vannak nehéz pillanatok, amiken előbb-utóbb muszáj túllépni. A dal pontosan erről szól: “Egy szebb nap reménye hívogat.

 

Hol forgattátok a klipet?

 

A kecskeméti Granada Hotelben forgattunk, ahol nagy szeretettel és
önzetlenséggel fogadtak minket, teljesen baráti alapon rendelkezésünkre bocsátották a szálloda helyiségeit. Nagy segítségünkre volt Kállai Márton barátunk (itt dolgozik főállásban), aki a klipet készítette.

 

Hogyan telt a forgatás?

 

Nagyon kellemes hangulatban telt a forgatás, egész napos elfoglaltság volt,
de minden fáradtságot és minden képkockát megért. Mindemellett lehetőséget adott arra, mint zenekar jobban megismerjük egymást. A forgatás után állítjuk, nagyon jól tudunk együttműködni.

 

A 4Jam Facebook oldala:
https://www.facebook.com/Fourjam/
Mondd el a véleményed

Symposium 40 – dupla nagylemezzel és klippel jelentkezik Temesi Bertalan (Lombos Marci gondolataival)

AG Weinberger

Hazafelé – AG Weinberger újdonsága (klippremier)