Varga Viktor tervei alapján készül az érdi csapat kabalája

Hirdetés
 
Ünnepélyes vetítésen mutatták be a harmincöt éves érdi kézilabdázás történetét bemutató dokumentumfilmet, az eseményen jelentették be, hogy a csapat kabaláját Varga Viktor énekes tervei alapján készítik el.
Az ÉTV-Érdi VSE NB1-es női kézilabdacsapat idén ünnepli fennállásának 35. születésnapját, ráadásul ebben az évben jutottak fel, alig néhány év leforgása alatt a nemzetközi kupába is. A csapat évtizedeit bemutató filmet az érdi művelődési központban, szerdán este mutatták be a klub egykori és jelenlegi játékosainak, támogatóinak és elöljáróinak. Tekauer Norbert, az érdiek szakosztályvezetője az eseményen jelentette be, hogy a csapat kabaláját az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutatójában feltűnt énekes, Varga Viktor tervei alapján készítik el.
A pályázatot idén tavasszal hirdették meg, több pályamunka is érkezett, de végül az énekes pályamunkájára esett a választás.
–          Generációk óta mindenki rajzol, fest a családomban. A dédapám, a nagyapám és az apám is festészetből élt és él a mai napig – mondta Varga Viktor. – Az érdi kézisek meccsein még nem voltam, de izgatott a feladat, hogy tervezzek nekik egy kabalát. Megnéztem, mi szerepel Érd város címerében: ez adta magát, hogy egy sárkány legyen a kabalájuk. Büszke vagyok rá és örülök, hogy az én terveim győztek. Bízom benne, hogy szerencsét hoz majd nekik és még előrébb végeznek majd a bajnokságban, mint tavaly.

Az ÉTV-Érdi VSE női kézilabdacsapata a 2011-2012-es bajnokságban a negyedik helyen végzett a magyar bajnokságban, ahol 2010 óta szerepel.  Az idén már az EHF-kupában is indulnak.
 
Hirdetés

Divatikon.hu 2012.10.14.
Mondd el a véleményed

Geszti Péter tanácsai mentoráltjainak az élő show előtt!(+videó)

Egy kitűnő sárvári tehetség – Interjú Varga Diánával